Skip to main content

Η φιλοσοφία μας

H Γλαύκη είναι το κέντρο μελέτης ή το αναγνωστήριο μας, που ξεκίνησε δειλά  πριν από 17 χρόνια ως ανταπόκριση στην επιθυμία γονέων η μελέτη των μαθημάτων του Δημοτικού  να συνεχιστεί στην ίδια  «οικογενειακή ατμόσφαιρα» που συνάντησε στα Ζαρκαδάκια.

Σήμερα στους δύο ευκρινείς χώρους του αναγνωστηρίου τα παιδιά μας μαθαίνουν να διαβάζουν, να σέβονται το ένα το ρυθμό του άλλου, να αντιλαμβάνονται το χρόνο, να ζητούν βοήθεια χωρίς να ντρέπονται και να  εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, να εξασκούν την αντίληψη τους, τη φαντασία, τη μνήμη τους, να κατακτούν τη μέθοδο μέσα από  ομαδικές δραστηριότητες( κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια κλπ). Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεχίζουμε στο χτίσιμο της  αυτοεκτίμησης των παιδιών μας, έχοντας την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας. 

Αυτό που  θα το συναντήσει κανείς στη Γλαύκη είναι επιστημονικό προσωπικό  που  φροντίζει τα παιδιά μας,  αφουγκράζεται τους γονείς, προνοεί,  μεριμνά για την  καλύτερη δυνατή ψυχική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Κατανοώντας το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα των παιδιών προσαρμόζουμε τις ώρες μελέτης του κάθε παιδιού, με βάση τις ανάγκες του, κάνοντας  ατομικά διαλείμματα.

Για εμάς Κέντρο Μελέτης δεν σημαίνει το παιδί να κάθεται και να κάνει τα μαθήματα του, με μια απλή εποπτεία. Αντιθέτως, επικεντρωνόμαστε σε μια σειρά από μεθόδους μάθησης μεμονωμένα για τον κάθε φίλο μας βοηθώντας τον να μάθει πώς να μάθει

Φωτογραφικό υλικό

Σύνδεσμοι

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους!

Στο κέντρο μελέτης «Η Γλαύκη» επιλέγουμε τις συνεργασίες μας με γνώμονα την κοινή φιλοσοφία μας πάνω στη διαπαιδαγώγηση των μικρών μας φίλων.